Reštaurácia

 

Predjedlá/Starters

80g Tatarák z hovädzej sviečkovej (10)

(Beef tartare)

 

100g Paštéta z pečene z mladého prasiatka

s drobným ovocím

(Roast pork pate with small fruit)

 

Polievky/Soup

0,25l Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)

(Chicken soup with home-made noodles and vegetables)

 

0,25l Mrkvový krém (7)

(Creamy carrot soup)

 

 

Hlavné jedlá/Main courses

 

250g Risotto s čerstvými hubami , parmezánovým chips, sušenými cherry paradajkami s bylinkami (7)

( Rissoto with mushrooms, parmesan chips, dried cherry tomatoes and herbs)

 

200g Domáce casarecce s marinovanými kúskami kuracích pŕs, cuketou, sušenými cherry paradajkami, parmezán (1,3,7)

( Home made casarecce with marinated pieces of chicken, zucchini, dried cherry tomatoes, and parmesan)

 

200g Listový šalát s mladou zeleninou, buffalo mozzarelou, prosciuttom

s jemným mango dresingom (7)

( Lettuce salad with spring vegetables, buffalo mozzarela, proscuitto and mango dresing)

 

200g Grilovaná tmavá treska s krémovou cuketovou julienne, batatovým pureé, červený šťaveľ, bylinky (4,7)

(Grilled dark cod with creamy zucchini julienne, sweet potatoes pureé, red sorrel 

 

200g Kukuričné kuriatko s marhuľovým chutney,

parmezánovým risottom s bylinkami (1,3,7)

(Corn chicks with apricot chutney and parmesan risotto)

 

 

180g Jelenie ragú s brusnicami a domácim žemľovým knedlíkom (1,3)

(Deer ragú with cranberries and bread dumplings)

 

 

200g Wellington z bravčovej panenky so zemiakovo hľuzovkovým pureé

s dijon demi glace (1,3,7,10)

( Wellington - pork fillet served with potato - truffle pureé and dijon demi glace reduction)

 

200g Kačacie prsia SousVide s pureé z mladého petržlenu, pošírovaným jabĺčkom,

Portskou redukciou so žemľovým knedlíkom (1,3,7)

(SousVide duck breast served with parsley puré, poached apples, Port wine reduction, bread dumplings)

 

 

200g Teľací rezeň (1,3)

„Wiener schnitzel“

 

 

200g/250g/300g Hovädzí steak zo sviečkovej

(Beef tenderloin steak)

 

 

Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok 2.kôrovce 3.vajcia 4.ryby 5.arašidy 6.sója 7.mlieko 8.orechy 9.zeler 10.horčica

 

Informujte sa u obsluhy !

 

                                   List of allergens: 1. cereals containinggluten 2. Crustaceans 3. Eggs 4. Fish 5. Peanuts 6. Soy 7. Milk 8. Nuts 9. Celery 10. Mustard