Reštaurácia

 

Predjedlá/Starters

80g Tatarák z hovädzej sviečkovej (10)

(Beef tartare)

 

100g Paštéta z pečene z mladého prasiatka

s drobným ovocím

(Roast pork pate with small fruit)

 

Polievky/Soup

0,25l Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)

(Chicken soup with home-made noodles and vegetables)

 

0,25l Rybacia polievka so zeleninou s cesnakovym aioli  (3,4)

(Fish soup with vegetables and garlic dressing aioli)

 

 

Hlavné jedlá/Main courses

 

250g Rissoto so špargľou, mladou reďkovkou s parmezánovým chips (7)

( Rissoto with asparagus, radish and parmesan chips)

 

200g Domáce tagliatelle so sušenými cherry paradajkami, švarcvaldskou šunkou s rukolovým pestom(1,3,7)

( Home made tagliatelle with dried cherry tomatoes, schwarzwald ham and rocket pesto)

 

180g Grilovaná tmavá treska s hráškovým rissotom, mladou cviklou, bylinkami (4,7)

(Grilled dark cod with peas risotto, little beetroot and fresh herbs)

 

200g Variácie z kukuričného kuriatka s cuketovou jelienne, paradajkovou tapenádou (1,3,7)

(Variations of corn chicks with zucchini julienne, tomato tapenade)

 

 

180g Jelenie ragú s brusnicami a domácim žemľovým knedlíkom (1,3)

(Deer ragú with cranberries and bread dumplings)

 

 

200g Wellington z bravčovej panenky so zemiakovo hľuzovkovým pureé

s dijon demi glace (1,3,7,10)

( Wellington - pork fillet served with potato - truffle pureé and dijon demi glace reduction)

 

200g Kačacie prsia SousVide s pureé z mladého petržlenu, pošírovaným jabĺčkom

a brusnicami so žemľovým knedlíkom (1,3,7)

(SousVide duck breast served with parsley puré, poached apples, cranberries and bread dumplings)

 

 

200g Teľací rezeň (1,3)

„Wiener schnitzel“

 

 

200g/250g/300g Hovädzí steak zo sviečkovej

(Beef tenderloin steak)

 

 

Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok 2.kôrovce 3.vajcia 4.ryby 5.arašidy 6.sója 7.mlieko 8.orechy 9.zeler 10.horčica

 

Informujte sa u obsluhy !

 

                                   List of allergens: 1. cereals containinggluten 2. Crustaceans 3. Eggs 4. Fish 5. Peanuts 6. Soy 7. Milk 8. Nuts 9. Celery 10. Mustard