Reštaurácia

 

Predjedlá/Starters

80g Tatarák z hovädzej sviečkovej (10)

(Beef tartare)

 

100g Paštéta z pečene z mladého prasiatka

s drobným ovocím

(Roast pork pate with small fruit)

 

Polievky/Soup

0,25l Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)

(Chicken soup with home-made noodles and vegetables)

 

0,25l Hokkaido krém s mliečnou penou (7)

(Hokkaido creamy soup with milk foam)

 

 

Hlavné jedlá/Main courses

 

250g Risotto s čerstvými hubami , parmezánovým chips, sušenými cherry paradajkami s bylinkami (7)

( Rissoto with mushrooms, parmesan chips, dried cherry tomatoes and herbs)

 

200g Domáce casarecce s marinovanými kúskami kuracích pŕs, cuketou, sušenými cherry paradajkami, parmezán (1,3,7)

( Home made casarecce with marinated pieces of chicken, zucchini, dried cherry tomatoes, and parmesan)

 

 

200g Grilovaná tmavá treska s batatovým pureé, mladým baklažánom

so sušenými cherry paradajkami(4,7)

(Grilled dark cod with sweet potatoes pureé, baby eggplant and dried cherry tomatoes)


 

200g Kukuričné kuriatko s hríbikovým ragú, grilovanou polentou

s bylinkami (1,3,7)

(Baby chicks with mushroom ragout, corn pollen, herbs)

 

 

180g Jelenie ragú s brusnicami a domácim žemľovým knedlíkom (1,3)

(Deer ragú with cranberries and bread dumplings)

 

 

200g Wellington z bravčovej panenky so zemiakovým pureé

s hľuzovkovým demi glace (1,3,7,10)

( Wellington - pork fillet served with potato pureé and truffle demi glace reduction)

 

200g Kačacie prsia SousVide s chutney z fialovej cibule a brusníc, grilovanou figou

s gnocchi z maslovej tekvice (1,3,7)

(SousVide duck breast served with onion chutney and cranberries, grilled fig

and gnocchi of butter pumpkin )

 

 

200g Teľací rezeň (1,3)

„Wiener schnitzel“

 

 

200g/250g/300g Hovädzí steak zo sviečkovej

(Beef tenderloin steak)

 

 

Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok 2.kôrovce 3.vajcia 4.ryby 5.arašidy 6.sója 7.mlieko 8.orechy 9.zeler 10.horčica

 

Informujte sa u obsluhy !

 

                                   List of allergens: 1. cereals containinggluten 2. Crustaceans 3. Eggs 4. Fish 5. Peanuts 6. Soy 7. Milk 8. Nuts 9. Celery 10. Mustard