Reštaurácia

 

Predjedlá/Starters

80g Tatarák z hovädzej sviečkovej (10)

(Beef tartare)

 

100g Paštéta z pečene z mladého prasiatka

s drobným ovocím

(Roast pork pate with small fruit)

 

Polievky/Soup

0,25l Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)

(Chicken soup with home-made noodles and vegetables)

 

0,25l Zelerovo petržlenový krém s praženými mandľami (1,8,9)

(Celery and parsley cream soup with roasted almond)

 

 

Hlavné jedlá/Main courses

 

250g Rissoto so špargľou, mladou reďkovkou s parmezánovým chips (7)

( Rissoto with asparagus, radish and parmesan chips)

 

200g Domáce tagliatelle so sušenými cherry paradajkami, švarcvaldskou šunkou s rukolovým pestom(1,3,7)

( Home made tagliatelle with dried cherry tomatoes, schwarzwald ham and rocket pesto)

 

 

200g Listový šalát s mladou zeleninou, buffalo mozzarelou, prosciuttom

s jemným mango dresingom (7)

( Lettuce salad with spring vegetables, buffalo mozzarela, proscuitto and mango dresing)

 

 

 

200g Kukuričné kuriatko s marhuľovým chutney,

parmezánovým risottom s bylinkami (1,3,7)

(Corn chicks with apricot chutney and parmesan risotto)

 

 

180g Jelenie ragú s brusnicami a domácim žemľovým knedlíkom (1,3)

(Deer ragú with cranberries and bread dumplings)

 

 

200g Wellington z bravčovej panenky so zemiakovo hľuzovkovým pureé

s dijon demi glace (1,3,7,10)

( Wellington - pork fillet served with potato - truffle pureé and dijon demi glace reduction)

 

200g Kačacie prsia SousVide s pureé z mladého petržlenu, pošírovaným jabĺčkom,

Portskou redukciou so žemľovým knedlíkom (1,3,7)

(SousVide duck breast served with parsley puré, poached apples, Port wine reduction, bread dumplings)

 

 

200g Teľací rezeň (1,3)

„Wiener schnitzel“

 

 

200g/250g/300g Hovädzí steak zo sviečkovej

(Beef tenderloin steak)

 

 

Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok 2.kôrovce 3.vajcia 4.ryby 5.arašidy 6.sója 7.mlieko 8.orechy 9.zeler 10.horčica

 

Informujte sa u obsluhy !

 

                                   List of allergens: 1. cereals containinggluten 2. Crustaceans 3. Eggs 4. Fish 5. Peanuts 6. Soy 7. Milk 8. Nuts 9. Celery 10. Mustard